27. jaanuar 2011

Tallinn võiks ise hakata tasulist parkimist korraldama

Tallinna abilinnapea Taavi Aas lükkab ümber oletuse, justkui ei oleks pealinna tasulise parkimise korraldaja leidmise hankele laekunud ühtegi pakkumist sel põhjusel, et linn olevat tahtnud liiga kõrget parkimistulu.

Abilinnapea sõnul oli Postimehe lugu tabanud asja olemust, ent müügimehest päevatoimetaja oli pannud artikli sisule mittevastava pealkirja.

„Kui 2008. aastal sai linn parkimistulu 4,5 miljonit eurot, siis 2009. aastal 3,7 ja mullu veidi üle 3 miljoni euro, mis on kokkuvõtteks keskmiselt tublisti rohkem kui planeerisime järgmiseks kolmeks aastaks. Selleks aastaks nägime ette ca 3,5 miljonit eurot parkimistulu, mida ei saa kuidagi pidada ahnuseks, kuna see on vähem kui kolme viimase aasta parkimistulu keskmiselt ja sealjuures oleme arvestanud ka mitmete asjaoludega, nagu näiteks masu ja lumerohked talved, mis on selgelt mõjutanud kolme viimase aasta kahanenud parkimistulu,“ selgitas Aas. „Me kaalume hanke nurjumise põhjusi, kuid me ei saa välistada hankest üldse loobumist ning võimalust edaspidi ise tasulist parkimist korraldada.“

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar