5. november 2010

Taavi Aas: Reformikad on Tallinnas oma poliitikat muutnud

Tallinna abilinnapea Taavi Aas tunnustas peale eilset linnavolikogus toimunud teise positiivse lisaeelarve arutelu Reformierakonna fraktsiooni suhtumist, kes on sotsiaalsemaks muutunud ja ilmselt hakkab tasapisi aru saama nii linna pankroti võimatusest kui Tallinna abipaketi vajadusest.

„Ants Leemets tunnistas eilsel volikogu istungil teise positiivse lisaeelarve arutelul, et ka tema usub, et linn ei ole rahalistes raskustes, mille tõenduseks on tema pidev kontakt finantsinfo saamiseks linna finantsteenistuse juhiga ja ka see, et näiteks pensionäride toetuseks pannakse lisaeelarves raha juurde,“ märkis Aas.

„Mina arvan, et erilist probleemi selle lisaeelarvega ei olegi ja mina sellele kindlasti vastu ei hääleta. Ma arvan, et selle lisaeelarve võiks vastu võtta küll. Ega selles midagi halba ei ole. Sellel aastal ei olegi kuulnud nii põhjalikku ettekannet eelarve kohta. See oli kõige põhjalikum.“ ütles Leemets volikogu istungil.

Taavi Aasa sõnul näitavad opositsiooni suhtumise muutumist ilmekalt ka arvud – Tallinna teise positiivse lisaeelarve vastu ei hääletanud eile volikogus esimesel lugemisel mitte ükski kohalolnud 68-st saadikust.

Aasa sõnul näitab Reformierekonna suhtumise muutust Tallinna abipaketti aga ka Remo Holsmeri poolt välja öeldu, et Reformierakond peab õigeks paketis nimetatud tegevuste rahastamist.

„Kui seni Reformierakond kritiseeris abi töötutele ja raskes seisukorras inimestele, siis nüüd ütleb Remo Holsmer välja, et Reformierakond peab Tallinna abipaketti õigeks,“ sõnas abilinnapea.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar