27. detsember 2010

Tallinn on euro tulekuks valmis

Täna koos olnud Eurole ülemineku Tallinna linnavalitsuse komisjon leidis, et peamised linna poolsed ettevalmistused eurole üleminekuks on linna erinevate teenistuste poolt läbi viidud ja probleeme üleminekul eurole ei peaks tekkima.

Eurole ülemineku ettevalmistamise komisjoni esimehe ja abilinnapea Taavi Aasa sõnul on infotehnoloogia teenistus testinud erinevate registrite nagu maaregister, väärtegude register jne valmidust üleminekuks, siiski on paratamatud lühiajalised katkestused seadistamisteks.

„Finantsteenistus on läbi viinud töötajate koolitusi, kus õpiti tundma uusi rahakupüüre, läbi on viidud sularahaga arveldavatesse allasutustesse eurode eeljaotus. Õigusteenistus on viinud vastavusse vajalikud õigusaktid ja ühistranspordiettevõtted on valmis piletite ostmisel arveldama kahes valuutas,“ loetles Aas täna arutuse all olnud teemasid.

Seoses registrite töö ümberkorraldusega ei võeta Tallinna linna ametiasutustes elektroonilisel teel avaldusi vastu 30 ja 31. detsembril. Elektroonilisel teel saab avaldusi taas esitada alates 3. jaanuarist.

Üleminekuperioodil saab ühistranspordist üksikpiletit osta alates 1. jaanuarist nii eurode kui kroonide eest, ostmisel soovitatakse tasuda võimalikult täpne rahasumma ja mitte liigsuurtes kupüürides. Tagastatakse sama liiki raha milles tasuti (kroonides tasudes saab tagasi kroonid ja eurodes tasudes eurod). Linna hallatavates parkimisautomaatides saab kuni üleminekuperioodi lõpuni tasuda vaid kroonide paberkupüürides.

2 kommentaari:

  1. Laenupakkumine üksikisikute

    Kui teil on vaja rahalist abi, ärge kartke meiega ühendust võtta. Võite saada laenu vahemikus 1.000 € kuni 1.000.000 € väga soodsatel tingimustel kogu seaduslikkuse ja usaldusväärsuse jaoks. Lisateavet rahastamiskorralduste kohta võtke meiega ühendust e-posti teel. E-mail: marxinro@gmail.com

    VastaKustuta
  2. Kiire laen: caravellamariepierre@gmail.com


    Tere, härra ja proua
    Tutvustan teid teile, ma olen proua Marie Pierre, annan laene kõigile, kes soovivad rahalist abi. See on laen väga lihtsate tingimustega üksikisikute vahel. Minu pakkumine jääb vahemikku 2 000,00 kuni 800 000,00 eurot. Minu intressimäär selle laenuperioodi jooksul on 2% ja tagasimakse tehakse igakuiselt.
    Huvi korral võtke minuga ühendust e-posti aadressil caravellamariepierre@gmail.com

    VastaKustuta